Adatvédelmi nyilatkozat

ADATVÉDELMI FELTÉTELEK

A Honest Trade International Kft. az információszabadságra és a személyes adatok védelmére vonatkozó hatályos jogszabályoknak eleget téve a honlap látogatóinak személyes adatait bizalmasan, a jogszabályi előírásokkal összhangban kezeli, gondoskodik azok biztonságáról.

Amennyiben az adatvédelmi feltételek alkalmazásával, rendelkezéseinek jelentésével kapcsolatban kérdés merül fel, kérjük, hogy lépjen kapcsolatba az üzemeltetővel a honlapon feltüntetett elérhetőségeken.

Kérdésre minden esetben részletes tájékoztatást nyújtunk a jogszabályban meghatározottakról, így különösen a kezelt személyes adatokról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról és a adatkezeléssel összefüggő tevékenységről.

A használt fogalmak meghatározása:

A jelen Adatvédelmi Feltételekben használt fogalmak alatt az adatvédelmi jogszabályok (elsősorban a 2011. évi CXII. tv. 3. §-a) által meghatározott fogalmakat kell érteni, amennyiben eltérő értelmezés nem kerül megjelölésre.

Az adatkezelés során a 2011. évi CXII. tv-ben foglaltak szerint kell eljárni, amelynek szövege elérhető az alábbi honlapon: http://www.naih.hu/files/Infotv-_MO.pdf

Az adatkezelésre vonatkozó legfontosabb információk:

A Honest Trade International Kft. tájékoztatja az általa üzemeltetett honlap látogatóit, felhasználóit, hogy

- a honlapon történő mindenféle adatszolgáltatás önkéntes;

- az adatkezelés jogalapja az érintettek előzetes tájékoztatás alapján megadott hozzájárulása;

- az adatkezelés időtartama az érintett és az adatkezelők között fennálló ügyfélkapcsolat időtartama vagy az az időtartam, amíg az érintett hozzájárulását vissza nem vonja;

- az érintett jogorvoslati jogait a 2011. évi CXII. tv és a 2008. évi XLVIII. tv tartalmazzák;

- az érintettek adatait csak a Honest Trade International Kft. munkavállalói ismerhetik meg a feladataik ellátásához szükséges mértékben

A Honest Trade International Kft. által üzemeltetett honlap hírlevelére történő feliratkozáskor, valamint a honlapon végrehajtott foglaláskor, ajánlatkéréskor vagy az e-mail cím egyéb és önkéntes módon történő megadása esetén a felhasználó – a fenti előírások ismeretében – hozzájárul ahhoz, hogy a részére a Honest Trade International Kft. további, reklám és egyéb üzleti célú elektronikus levelet küldjön. A hírlevélről a felhasználó bármikor leiratkozhat, a levelek küldését megszüntetheti, a levelek alján lévő linkre kattintva vagy más hasonló technikai megoldással.

A felhasználó tudomásul veszi, hogy sikeres foglalás esetén a szálláshely igénybevételét követően egy anonim kérdőívet kap, melyben értékelheti a szálláshelyet. A kérdőívek alapján a honlapon bárki által megismerhető vendégértékelési rendszer kerül kialakításra annak érdekében, hogy a foglalás előtt a felhasználók megismerhessék a szálláshellyel kapcsolatos véleményeket. A Honest Trade International Kft. belső működési rendje és üzletpolitikai célú megfontolások alapján a vendégértékeléseket módosíthatja, eltávolíthatja és visszautasíthatja. A kérdőívek kitöltése teljesen önkéntes. A személyes adatok magadása önkéntes. A vendégértékelés elkészítésének és közzétételének célja a felhasználók részére többletinformáció nyújtása a honlap színvonalának emelése érdekében. A vendégértékelések során személyes adatok megadása nem szükséges. Ha a felhasználó ennek ellenére személyes adatokat közöl a vendégértékelésben, akkor erre nem vonatkoznak a jelen Adatvédelmi Feltételek.

Látogatói regisztráció, bejelentkezés, „cookies” használata és webfigyelés: szolgáltatásaink során cookie-kkal, engedélyezett, harmadik féltől származó cookie.kkal, webfigyelő programokkal és/vagy egyéb technológiai megoldásokkal gyűjtünk nem személyes adatokat és követjük nyomon a böngészési szokásokat, valamint monitorozzuk és rögzítjük honlapunk használatát és látogatását, mely adatokat összegyűjtjük és azokat összesítve statisztikaként - a felhasználó személyének beazonosítására alkalmatlan módon – használhatjuk.

A Honest Trade International Kft. által üzemeltetett honlap látogatói minden esetben önkéntesen dönthetnek a kért információk megadásáról. Az információk megadása tehát nem kötelező, de egyes szolgáltatások csak az önkéntes adatszolgáltatás alapján vehetők igénybe.

Az adatok megadása során minden esetben jelzésre kerül, hogy melyek azok az adatok, amelyeknek a megadása feltétlenül szükséges az adott szolgáltatás igénybevételéhez.

A felhasználóktól kért adatokat piackutatási célokra, illetve szolgáltatásaink minőségének folyamatos javításához használjuk fel. Harmadik fél számára a Honest Trade International Kft. nem szolgáltat ki beazonosítható, személyre vonatkoztatható adatot.

Az átadott adatok kezelője a Honest Trade International Kft., a honlap üzemeltetője.

A fenti feltételek vonatkoznak arra az esetre is, amikor a felhasználó a Honest Trade International Kft. Facebook közösségi portálon megtalálható Hírlevél szolgáltatását veszi igénybe. A felhasználó ez esetben hozzájárul ahhoz, hogy a Facebook oldalon megtalálható, általa elérhetővé tett adatait a Honest Trade International Kft. kezelje.